Некои девојки ќе врзат марама на глава и личат на ултра секси пинап грлс. Јас ко ќе врзам марама на глава личам ко да ќе бришам прозори.

Browsing Tag

коса

Од стрес паѓа коса

Памтите кога нè караа ко мали и кога ни викаа „коса ќе ми падне од тебе“? Е па имало зошто така ни кажуваат, иако реално, доста претерувале со таквите…
Повеќе