Утре кога ќе ми пројде цел живот пред очи баш да видам кои купачи боље ми стоеја

Browsing Tag

љубов

Љубомората не е љубов

Холивуд ни ја презентира љубомората како романтична појава, која во одредена доза е здрава и корисна за врската. Но, вистината е дека таа потекнува од…
Повеќе

Моја бесмртна љубов

Лудвиг Ван Бетовен наравил револуција во музиката и ја ослободил од зависноста на покровителствата од аристократијата. Бил еден од првите композитори…
Повеќе