Да не зборите дека све е во Барок стил, еве матичното во парк е во Шула Мина стил!

Browsing Tag

корона

Корона артови лето 2020

Кога почна пандемијата, се сеќавате што беше најбитно? Да мерите температура ако не ви е добро, да носите маска секогаш и да ја купите целата тоалетна…
Повеќе