Коа си мал сакаш да си постар, коа си стар сакаш да си помлад, коа си у средина појма немаш шо сакаш!

Browsing Tag

маска

Митови за маските

Заштитните маски веќе долго време не се само заштита, туку и на некој начин тренд и мода. Веќе си знаеме и дека нивната основна улога е да ве заштитат…
Повеќе

Корона артови лето 2020

Кога почна пандемијата, се сеќавате што беше најбитно? Да мерите температура ако не ви е добро, да носите маска секогаш и да ја купите целата тоалетна…
Повеќе