Прочитав дека ко ќе ти пише не треба одма да одговориш туку да почекаш некое време…еве глеам детето Матеј го крстил

Browsing Tag

сакај се себе

Раскинавте? Па што?

Периодот после врската може да биде тежок и болен, но неопходно е за вашата емоционална благосостојба и личен раст да посветите некое време на себе.…
Повеќе